En de winnaars zijn ...

Dit jaar werd de Werkgever van het jaar award voor de tweede maal uitgereikt en wel aan Andreas Stad en Gerard van der Ree van Stad & Van der Ree in Dordrecht. Zij werden genomineerd door Johanna Jackson.

Deze award is een initiatief van het Platform Jonge Dierenartsen (PJD). Het PJD wil graag bewustwording creëren bij werkgevers over het belang van goede arbeidsomstandigheden voor pas afgestudeerde dierenartsen.

Andreas Stad en Gerard van der Ree mogen zich een jaar lang Werkgever van het jaar noemen. 
Van harte gefeliciteerd!

De oproep

Werk jij in een praktijk waar je goed begeleid wordt als jonge dierenarts? Word je gestimuleerd je vaardigheden te verbeteren en krijg je de ruimte om je te ontwikkelen? Kortom: is jouw werkgever een voorbeeld voor anderen?

Geef hem of haar dan op voor de "Werkgever van het Jaar 2017" award en win een bedrijfsuitje t.w.v. € 750! Stuur je motivatie van max. 300 woorden voor 1 oktober 2017 naar pjd@knmvd.nl.

Sponsoren

Logo ABN AMRO NVC 2016 Dopharma-logo_hor_rgb_HR.jpgLogo VvAA NVC 2016

Waarom deze award?

Het PJD wil graag bewustwording creëren bij werkgevers over het belang van goede arbeidsomstandigheden voor pas afgestudeerde dierenartsen.

Wij ontvangen namelijk regelmatig signalen dat het met deze arbeidsomstandigheden niet altijd zo best gesteld is. Maar er zijn ook werkgevers die hun personeel wel inspireren, stimuleren en motiveren! Deze werkgevers en klinieken zetten wij graag in het zonnetje met de ‘Werkgever van het jaar’ award, om te laten zien hoe het beter kan!

Lees ook Finalisten Werkgever van het jaar award 2017

Lees ook: Terugblik Werkgever van het jaar 2016