Vacaturebank

Maak een keus in de filter mogelijkheden. Wis selectie


17 april 2018
Ranzijn Dierenartsen
Noord-Holland

Vacature Fulltime/Parttime dierenartsen

Voor meerdere praktijken zijn wij opzoek naar fulltime/parttime dierenartsen gezelschapsdieren. Wij zoeken zowel waarnemers/ ZZP’ers als (aankomende) dierenartsen in vaste dienst. Ranzijn Dierenarts: De Ranzijn dierenartspraktijk is een volledig geoutilleerde eerstelijns dierenartsenpraktijk met gekwalificeerd personeel. Als dierenarts bij Ranzijn maak je deel uit van een keten waar circa 60 artsen werkzaam zijn. Hierdoor zijn veel collega dierenartsen beschikbaar voor intercollegiaal overleg. Onze praktijken zijn gevestigd in Aalsmeer, Alkmaar, Amsterdam, Almere, Amersfoort, De Bilt, Delft, Leiderdorp, Nieuw Vennep, Rotterdam, Sneek, Spijk, Velserbroek en Zaandam. In de kliniek worden inentingen verzorgd en operaties en onderzoeken uitgevoerd bij gezelschapsdieren. Ook wordt preventief advies gegeven met betrekking tot de verzorging en gezondheid van deze dieren. Daarnaast kunnen klanten met hun dier terecht bij de trimsalon of hondenwasstraat. Onze missie is om de hobby van onze klant bereikbaar en betaalbaar te maken. Wij onderscheiden ons binnen de branche middels kwaliteit, voordeel, vakmanschap en klantgemak. Functie: Als eerstelijns dierenarts onderzoek en behandel je patiënten en voer je onderzoeken en operaties uit, zoals sterilisaties en castraties. Daarnaast geef je vaccinaties, verricht je gebitsbehandelingen en adviseer je klanten over dierverzorging. Wij vragen: Dierenartsen met bij voorkeur 1 á 2 jaar ervaring, maar we bieden ook mogelijkheden voor net afgestudeerde dierenartsen, ZZP’ers en waarnemers. Ben je klantgericht, communicatief vaardig en flexibel, vanwege de ruime openingstijden in de avond en in het weekend en de diverse locaties? Dan zoeken wij jou! Wij bieden: Ranzijn biedt een marktconform salaris, dat is gebaseerd op de cao voor dierenartsen. De pensioenpremie wordt voor 73,62% door Ranzijn betaald, wat boven cao is. Buiten de openingstijden van de praktijk worden patiënten doorverwezen naar een spoedkliniek, waardoor er niet wordt gewerkt met bereikbaarheidsdiensten. Daarnaast vergoedt Ranzijn de CKRD-registratie en worden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden geboden. Je komt te werken in een team met een prettige werksfeer.

Vacature aanmelden

In de vacaturebank van de KNMvD kunnen leden én niet-leden advertenties plaatsen voor het vinden van een nieuwe collega.

Werkzoekendenbank

Dierenartsen die beschikbaar zijn voor een (andere) werkkring kunnen op het besloten deel van de site een profiel aanmaken in de werkzoekendenbank. Werkgevers kunnen gericht zoeken in de werkzoekendenbank en direct kandidaten benaderen.

Voordelen voor leden

  • Belangenbehartiging
  • Brancheontwikkeling
  • Individueel advies
  • Korting op verzekeringen
  • Hulp bij werk zoeken

Flexvet


Terug naar menu