Heeft u een eigen praktijk, dan biedt een lidmaatschap van de KNMvD u veel voordelen. Niet alleen komt de KNMvD in binnenlandse en buitenlandse politiek op voor de belangen van de dierenarts, we helpen u ook bij het organiseren van uw praktijk. We kunnen voor u de goodwill berekenen, bieden een kostencalculator om inzicht te krijgen in uw praktijkvoering en kunnen uw praktijk via benchmarking vergelijken met andere dierenartsenpraktijken. In het dossier Ondernemen vinden leden veel informatie.

De KNMvD organiseert ook trainingen en cursussen, over veterinaire onderwerpen, maar ook over praktijkmanagement. Wilt u zich associëren? Of juist een associatie ontbinden? De KNMvD adviseert over maatschapscontracten en biedt mediation aan in samenwerking met de VvAA.

Wilt u een nieuwe werknemer aannemen? U vindt kandidaten via onze werkzoekendenbank en kunt via de vacaturebank sollicitanten werven. En u kunt gebruik maken van onze modelcontracten. Daarnaast helpen we u ook bij het creëren van een veilige werkomgeving door bijvoorbeeld onze arbocatalogus. Bij alle rechten en plichten die u als werkgever tegenkomt, staat de KNMvD naast u.

En door gebruik te maken van diverse mantelcontracten voor verzekeringen verdient u het de contributie eenvoudig terug.

Bent u nog geen lid, dan kunt u hier terecht voor meer informatie of lees op uw gemak de folder.

 

voordelen lidmaatschap ondernemende dierenarts.png