Op bekend terrein - in het Educatorium van de Universiteit Utrecht - op de Uithof konden driehonderdvijftig deelnemers oude relaties weer aanhalen, nieuwe verbonden sluiten, kennis delen en kritische vragen stellen aan elkaar bij bijna 50 presentaties en gespreksonderwerpen.

Dankzij de eendaagse opzet van de Nationale Veterinaire Najaarsdag 2017 was een bont en verscheiden gezelschap met elkaar in de weer, om van deze NVN 2017 een succes te maken. Syrinx als afsluitende muzikale sfeermaker en keynotespeaker / gedragspsycholoog Patrick van Veen omarmden met hun optreden een keur van workshops en presentaties.

Gezelschapsdieren, paard, specialisten, herkauwers/vleeskalveren, varken, duurzame dierhouderij, jonge dierenartsen, NVWA, VvAA, regelgeving en presentatietechnieken, gedreven sponsoren: er was voor ieder wat wils.


Bijna 50 activiteiten herbergde de NVN 2017. Hebt u wat gemist? Laat het de KNMvD weten en wellicht, als u zich volgend jaar inschrijft voor de NVN 2018 op 3 november 2018, staat er weer een enthousiaste workshopleider klaar om met u het gesprek aan te gaan over de mooie en kritische aspecten van ons vak.

Tot volgend jaar!
Bestuur, groepen, commissies, congresorganisatoren en bureau van de KNMvD